NIFS søker engasjerte superhelter!

Har du tid og overskudd til å være med på å videreutvikle NIFS? Vi ser etter engasjerte medlemmer som ønsker å gjøre en innsats i styret fra årsmøtet i mars.

Da flere av våre styremedlemmer går ut av styret etter flere års engasjement, søker vi nye erstattere til de som kan være med på å videreutvikle Norsk interesseforening for stamming og løpsk tale (NIFS). Vi leter spesielt etter personer som ønsker å være med på å arrangere våre to arrangementer for barn og ungdom, henholdsvis familieweekend og ungdomsweekend. Vi vil også ha inn personer med engasjement for lokallagsutvikling.

Som medlem i styret blir du innkalt på styremøte 5-6 ganger hver periode, samt at du er en naturlig del av våre arrangement. Du vil ikke ha noen utgifter, da vi dekker reise- og oppholdsutgifter i forbindelse med styremøter og andre arrangement. I slutten av året får du et honorar som takk for innsatsen.

Bjørn Erik Sættem og Jon-Øivind Finbråten sitter i valgkomiteen og vil gjerne høre fra deg! Ta kontakt med Jon-Øivind Finbråten på 905 58 633 eller på e-post finbraaten@gmail.com dersom du ønsker å engasjere deg i NIFS!