Nå kan du melde deg på sommerleir for barn som stammer

Nå kan du melde deg på sommerleir for barn som stammer

Hver sommer arrangerer Norsk interesseforening for stamming og løpsk tale (NIFS) en sommerleir for barn som stammer, Familieweekend. 22.24. juni holdes Familieweekend i Lillehammer og Hunderfossen.

NIFS arrangerte Familieweekend første gang i 2014 på Gjøvik. Hver sommer møtes rundt 30 barn som stammer på et sosialt og innholdsrikt arrangement.

Nå kan du melde deg på sommerens Familieweekend 22.-24. juni i Lillehammer/Hunderfossen.

Påmelding til Familieweekend 2018

I år arrangeres Familieweekend på idylliske Scandic Lillehammer Hotel den 22.06.2018 – 24.06.2018. Lørdagen drar vi til Hunderfossen familiepark. Påmeldingsfrist er 22.05.2018 og det er satt en maksgrense på 70 påmeldte.

Arrangementet betales med kort ved påmelding. Full refusjon av betaling ved avbestilling før 22.05.2018.

Påmelding: trykk her

Priser:

  • Voksen i dobbelt-/flermannsrom - kr 1000,- per person
  • Barn under 18 år på rom med foreldre - kr 500,- per person
  • Voksen i alenerom kr 1200,-
  • Det er ingen reiserefusjon på dette arrangementet.

Her er programmet:

Fredag:

14:00-18:00 - Ankomst og innsjekking på Scandic Lillehammer Hotel.

18:00 - Velkomst og middag på hotellet (buffet)

Ca kl 18:45 - vi møtes på konferanserommet på hotellet

Presentasjon av deltakerne, det er ønskelig at en i hver familie presenterer (gjerne den som stammer)

Fellesleker

Lørdag:

07:00-09:15 - Frokost på hotellet

09:30 – Vi drar fra hotellet, enten i privatbil eller oppsatt buss. Parkering koster kr 50,- Buss koster kr 100,- for voksne og kr 50,- for barn tur/retur. Det er 17 km mellom hotellet og parken. Vi deler oss inn i grupper, og hver familie velger selv om de vil følge gruppa.

14:00 – Vi samles på grillområdet til felles grilling. NIFS stiller med pølse og brød.

18.00 - Bussen returnerer til hotellet

19:00 – Middag på hotellet

Etter middag er det sosialt samvær for voksne og barn som er våkne.

Søndag:

07:00-10:30 - Frokost på hotellet

10:30-11:30 - Foredrag om stamming for voksne i konferanserommet. Foredragsholder er Tommy Olsen. Han er utdannet logoped ved Universitetet i Oslo og har erfaring fra Pedagogisk-Psykologisk tjeneste. Tommy har klinisk spesialisering i stamming og løpsk tale.

Før 12:00 - utsjekk med mulighet for plassering av bagasje i bagasjerom

11:30 - 12:30 - Lunsj på hotellet

De som ønsker det benytter seg av hotellets innendørs- og utendørsbasseng etter lunsj. Hotellet har i tillegg en egen velværeavdeling for voksne, 16-årsgrense.

Hunderfossen Familiepark

Hunderfossen Familiepark i Lillehammer er kjent som Hele Norges Eventyrpark, og er en av Norges mest populære turistattraksjoner. Her er mer enn 60 attraksjoner og severdigheter - aktiviteter for hele familien.

Her kan vi prøve familierafting i frådende vannstryk, oppleve det magiske Eventyrslottet, ta en luftig tur i den spektakulære Il Tempo Extra Gigante, se det gigantiske Hunderfossen-trollet, gjenoppleve folkeeventyrene i Ivo Caprino’s Eventyrgrotte, kose oss i bassengområdet med vannsklier og vannleker for de minste, prøve det populære småbarnsområde, se Den Lille Prinsen i 4d, utforske Energisenteret, Høydeparken og Trollfallet, prøvekjøre John Deere på Traktorbanen, ta lappen på  mini Volvo FH-lastebiler eller lekre Mercedes-Benz SLS, ha det gøy på el-gokartbanen, ta Eventyrskipet høyt til værs, prøv småbarnsområdet og helt nye Lekehuset for de aller minste, og mye mye mer.

Scandic Lillehammer Hotel

Hotellet ligger i en stor privat park nær sentrum av Lillehammer. Her er det moro både for barn og voksne. Hotellet har to restauranter, Salt & Pepper som er à la carte restaurant, og Tre Diktere som er hovedrestaurant. Hotellet har et stort og veldig godt utstyrt treningssenter på hele 500 m2 med eget Yogarom, og med et velværesenter og basseng ute og inne.

På sommeren og i ferier er det ekstra morsomt for barna da de arrangerer flere aktiviteter som kino, quiz og muligheten til å treffe vår maskot, pinnsvinet Sigge. Barn får en velkomstgave ved ankomst, og det er barnekanaler på rommet. Vi kan også kose oss på deres lekeområde med playstation, bøker, spill og leker.

Ta kontakt med post@stamming.no eventuelt arrangør monica.juliebo@gmail.com ved spørsmål eller andre henvendelser.