Nå kan du melde deg på Familieweekend 2017

Nå kan du melde deg på Familieweekend 2017

Familieweekend i Bjørneparken sist sommer var en stor suksess! Årets Familieweekend i Sarpsborg fredag 23 til søndag 25 juni skal bli minst like bra!

Oppdatert torsdag 20. april 2017

Tid: fredag 23.-søndag 25. juni

Sted: Inspira Science Center og Quality Hotel, Sarpsborg

INSPIRIA science center er et populærvitenskapelig opplevelses- og læringssenter i Sarpsborg innen matematikk, naturvitenskap og teknologi hvor de besøkende lærer ved å eksperimentere selv. I et vitensenter kan barn og voksne utforske fenomener knyttet til natur, miljø, helse og teknologi gjennom egen aktivitet og i samarbeid med andre.

I aktivitetsparken er det noe for alle: 360 meter lang sykkelbane med lyskryss, bygater, skilt, rundkjøring og ikke minst gangfelt for de myke trafikantene. En egen 100 meter lang sykkelløype for de aller minste med trehjulsykkel og løpesykler. Og for de aller tøffeste har vi fått laget en 120 meter lang Pump Track-bane for BMX, skatebord, sparkesykkel og vanlig sykkel. Dette er åpent for alle utenom åpningstidene.

På Quality Hotel Sarpsborg har vi vårt flotte Superland, et aktivitetssenter for både store og små hvor det ikke må være strålende sol for at man skal kose seg og ha det bra. Her kan både små og store leke, løpe, klatre og lære. Vi har både klatrevegg, minigolf, ballbinge og lekelabyrint, for å nevne noe. Badeland er vårt 2000 kvadratmeter store og nyrenoverte badeeldorado. Badeland består av mange forskjellige attraksjoner, som svømmebasseng, boblebad, strømkanal, sklier og installasjoner. Her er det lagt godt til rette for aktiviteter for både barn og voksne. Spa har 16 års grense.

Dette er programmet

Fredag 23. juni:

14:00-18:00 - Ankomst og innsjekking på Quality Hotel Sarpsborg. Vi har gratis inngang til badeland

18:00 - Velkomst og middag på hotellet (buffet)

Ca kl 18:45 - vi møtes på konferanserommet på hotellet

  • Presentasjon av deltakerne, det er ønskelig at en i hver familie presenterer (gjerne stammeren)
  • Fellesleker

Ca 21:00-23:00 - "Teens and Tweens" blir igjen i konferanserommet, spiller musikk og styrer seg selv. Voksne som ønsker det møtes i baren for hyggelig samvær.

Lørdag 24. juni:

07:00-10:30 - Frokost på hotellet

11:00 - Vi møtes utenfor hotellet og går i samlet flokk til INSPIRIA (ca 300 m). Dette er et opplevelsessenter som handler om kunnskap. Akkurat som i en fornøyelsespark løper du fra den ene kule opplevelsen til den andre, mens du ler, roper og gjør gøyale, småskumle eller tøffe ting. Men når du drar derfra etter en kul dag, har du ikke bare hatt det kjempegøy – du har også lært litt om matte, fysikk, biologi, kjemi eller astronomi. Og det er jo smart. Passer for barn og voksne i alle aldre.

14:00 - Lunsj på hotellet

16:00 INSPIRIA stenger

Før middag - vi går til Badelandet (gratis inngang)

18.00 - Middag på hotellet (buffet)

Etter middag er det sosialt samvær for voksne og barn som er våkne. "Teens and tweens" disponerer konferanserommet. Voksne møtes i baren.

Søndag 25. juni:

07:00-10:30 - Frokost på hotellet

10:30-11:30 - Foredrag om stamming, skjult stamming og løpsk tale i konferanserommet. Marie Mannes var på God Morgen Norge og fortalte om løpsk tale, hun kommer og foteller sin historie til oss. I tillegg får vi høre hvordan Børje Østerhus Loftskjær har levd med skjult stamming.

Før 12:00 - utsjekk med mulighet for plassering av bagasje i bagasjerom

13:00 - Lunsj på hotellet

14:00-14:30 - Vi møtes på konferanserommet for oppsummering, evaluering og farvel.

Påmelding

Påmelding gjøres på Min side. Gå til http://stamming.no/logg-til-min-side

Her kan du melde på alle dine familiemedlemmer samtidig. Ta kontakt med post@stamming.no om du får problemer med påmelding.

Påmeldingsfrist: 22 mai

Egenandel (OPPDATERT 20. APRIL 2017)

Vi har holdt av en rekke rom, si fra i påmeldingen hva slags rom dere skal ha. Alle som deltar på Familieweekend må være medlem av NIFS, barn 0-3 år har gratis medlemskap.

Egenandel: 300 kr per person per natt. Barn under 3 år har ingen egenandel. 

Reisetilskudd

Deltakere som har reiseutgifter over 500 kr kan søke reisetilskudd. Det blir gitt reisetilskudd med inntil 1000 kr per person i husstanden. Logopeder og andre fagmedlemmer får dessverre ikke reisetilskudd.