Kommende arrangementer i 2018

Her er en oversikt over de kommende arrangementer med NIFS. Vi har tre store arrangementer i vente; sommerleir for barn som stammer (Familieweekend), Ungdomsweekend og Høstweekend.

Familieweekend 2016 (4)
BARN: Familieweekend er en sommerleir for barn som stammer. I år er arrangementet 22.-24. juni i Lillehammer. Her ser vi dyrepasser og biolog Joe Partyka i Bjørneparken sammen med rundt 30 barn i NIFS: FOTO: Martin Aasen Wright

Familieweekend

  • 22. – 24. juni 2018
  • Scandic Hotel Lillehammer

Vil du møte andre voksne og barn som stammer og / eller har løpsk tale? Sammen besøker vi Lillehammer for ei helg fylt av fart, moro og spenning. Vi skal blant annet besøke trollene i Hunderfossen. Vi kommer, kommer du? Familieweekend er blitt en tradisjon for oss i NIFS, hvor vi møtes på tvers av aldersgrupper for sosialt samvær, læring og gjensidig mestring. Påmeldingsinformasjon og program finner du innen kort tid på stamming.no.

Ungdomsweekend #ViErUngStammen

  • 5. – 7. oktober 2018
  • Scandic Solli (Oslo)

Er du mellom 13 og 26 år? Vi gjentar fjorårets suksess med ungdomsleir i hjertet av Oslo. Sammen besøker vi Green Hat, vi har det sosialt sammen, blir kjent med nye mennesker og lærer mange nye ting om hverdagen med stamming og / eller løpsk tale. Har du spørsmål? Ta kontakt med Morten Hagen Blokkdal, som er styremedlem og ungdomsansvarlig. Påmeldingsinformasjon og program vil legges ut på stamming.no i starten av juli.

Høstweekend

  • 12. – 14. oktober 2018
  • Thon Hotel Rosenkrantz (Bergen)

Vil du lære mer om mestring? Tiden er snart moden for årets Høstweekend. Denne gangen reiser vi til verdensarvbyen Bergen, hvor vi bor på Thon Hotel Rosenkrantz, sentralt i byen. Her kan vi love mange gode samtaler, spennende tema og opplevelser utenom det vanlige. Vi legger ut påmeldingsinformasjon og program på stamming.no i starten av juli.

For spørsmål, ta kontakt med oss på post@stamming.no.