Vi jobber med å oppdatere alt innhold på nettsiden, følg med videre i februar. 

Norsk interesseforening for stamming og løpsk tale (NIFS) er en landsomfattende organisasjon for personer som stammer og personer med løpsk tale, samt for andre som er interessert i stamming og løpsk tale. Foreningen har som formål å arbeide for å bedre situasjonen for personer som stammer og personer med løpsk tale. 

 
 
 

Nyheter

Mailen vår har vært nede

1. februar, 2012

Desverre har mailen vår vært nede siden midten av januar til 1.februar 2012 slik at vi ikke har fått noe som er sendt oss. Hvis du har sendt oss noe i dette tidsrommet, send det gjerne på nytt!

Vi har sett "Kongens Tale"

19. januar, 2012

På premieredagen, fredag 11. februar, benket fem siddiser seg i sal 6 i Stavanger Kino.  En elektriker, en rørlegger, en systemutvikler, en økonomisjef og en offentlig byråkrat.  Fem herrer i helt forskjellig alder, men som alle hadde stammingen som et problem.

Stortingsmelding nr. 18 (2010-2011) LÆRING OG FELLESSKAP

19. januar, 2012

NIFS har hatt møte med saksordførerne for denne stortingsmeldingen,  Elisabeth Aspaker og Hadia Tajik. Tajik har vært  saksordfører for kap.6, Det statlige støttapparat – Statped, og Aspaker er saksordfører for de øvrige kapitlene i meldingen, som skal behandles i Stortinget førstkommende fredag.